Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Vintage sieraden tot 200,- zie je hier Altijd gratis verzending op alle bestellingen

HOUSE OF MAYANA X ALWERO: Limited Edition waitscoats van 100% schapenwol. Bekijk hier alle kleuren

Winkelwagen 0

Geen producten meer beschikbaar

Opmerking toevoegen
Subtotaal
Verzending, belastingen en kortingscodes worden berekend bij het afrekenen

Granaat; de geboortesteen van de maand januari

Moet je eens luisteren. Ken jij het sappige verhaal van de geboortesteen van januari al? Het gaat natuurkijk om de granaat. En hey, we hebben het niet over de explosieve projectielen, maar over die glimmende edelsteen.

Granaat in vele varianten

Je hebt deze dieprode steen vast en zeker al eens gezien. Misschien om de vinger van je oma? Deze steen wordt namelijk al eeuwenlang in gouden ringen gezet. Het is namelijk niet zomaar een steen. De kleur varieert van licht rood naar diep donkerbruin.

De werking van granaat

En wist je dat deze steen als eerste toegang kreeg tot onze collectie? Toen we deze ring met granaat zagen, wisten we dat dit het begin was van een uitgebreide collectie van gouden ringen met kleurrijke edelstenen. En misschien is het deze steen wel geweest die ons dat extra zetje heeft gegeven. Granaat heeft namelijk een magische werking. Het geeft je extra doorzettingsvermogen, extra energie en moed. Deze vibe hadden we precies nodig om een webshop te vullen met vintage sieraden.

Elke granaat heeft een eigen verhaal

En weet je wat we het leukste vinden? De mysterieuze verhalen die aan de ringen kleven. Een romantisch aanzoek? Een prinses of misschien wel een filmster, die jouw ring met granaat heeft gedragen. Bad vibes zal je niet meer voelen in onze granaten, want zodra we vintage ringen meenemen, ondergaan ze een heel reinigingsritueel. In dit blog lees je er alles over.

Groot assortiment vintage ringen met granaten

Januari meiden, dit is jullie tijd om granaten te bestellen! Ben je ook nog een jarig in Januari, dan is deze glimmer van jou! Navigeer naar onze collectie vintage gouden ringen met granaat in 8, 9, 14 of 18 karaat goud. Naast ringen hebben we ook vintage bedels, vintage kettingen en natuurlijk ook vintage armbandjes.

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd