Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Vintage sieraden tot 200,- zie je hier Altijd gratis verzending op alle bestellingen

HOUSE OF MAYANA X ALWERO: Limited Edition waitscoats van 100% schapenwol. Bekijk hier alle kleuren

Winkelwagen 0

Geen producten meer beschikbaar

Opmerking toevoegen
Subtotaal
Verzending, belastingen en kortingscodes worden berekend bij het afrekenen

Drie geboortestenen in juni

We zitten alweer in de zomerse maanden, heerlijk. Ben jij geboren in juni? Dan heb je niet één, maar 3(!) geboortestenen: maansteen, alexandriet en parel. Elke geboortesteen heeft zijn eigen unieke eigenschappen en betekenissen. We zullen ze hieronder stuk voor stuk uitlichten.

Maansteen; eerste geboortesteen van Juni

De steen van intuïtie en vrouwelijkheid: Maansteen, bekend om zijn mysterieuze glans, is een steen die verbonden is met intuïtie, emotionele balans en vrouwelijkheid. Het is een witte, niet heldere edelsteen. Het symboliseert innerlijke kracht en maakt de drager bewust van zijn of haar gevoelens en intuïtie. Je kan maansteen dragen als een hanger om je intuïtie te versterken of in een ring om je emotionele welzijn te bevorderen.

Alexandriet - De edelsteen van verandering en vernieuwing

Alexandriet is een bijzondere steen vanwege zijn kleur veranderende eigenschappen. Het symboliseert groei, transformatie en het omarmen van nieuwe mogelijkheden. Als jonge volwassene bevind je je in een fase van verandering en ontwikkeling, en het dragen van alexandriet kan je eraan herinneren dat verandering een natuurlijk onderdeel is van het leven en dat je veerkrachtig genoeg bent om je aan te passen aan elke situatie. Draag een alexandriet ring om je te inspireren om open te staan voor verandering en persoonlijke groei.

Parel - De steen van zuiverheid en wijsheid

Parels staan al eeuwenlang symbool voor zuiverheid, wijsheid en schoonheid. Ze worden geassocieerd met vrouwelijkheid en worden vaak gezien als een klassiek en tijdloos sieraad. Een vintage ring met een parel kan je herinneren aan je innerlijke schoonheid en het belang van wijsheid bij het nemen van beslissingen. Bekijk hieronder alle vintage sieraden met parels.

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd