Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Vintage sieraden tot 200,- zie je hier Altijd gratis verzending op alle bestellingen

HOUSE OF MAYANA X ALWERO: Limited Edition waitscoats van 100% schapenwol. Bekijk hier alle kleuren

Winkelwagen 0

Geen producten meer beschikbaar

Opmerking toevoegen
Subtotaal
Verzending, belastingen en kortingscodes worden berekend bij het afrekenen

De Geboortesteen van September: de saffier

Oh saffier, we zijn dol op je! Deze kostbare steen, die gezien wordt als de geboortesteen van de maand september, laat al eeuwenlang vele hartjes sneller kloppen met haar vele kleuren en betekenis. Ook dat van ons. Het laat ons denken aan vele bloemen die we zien op Ibiza. De saffier blijft een dikke favoriet in ons assortiment.

De magie van de saffier

De saffier is een trots lid van de korundfamilie en staat vooral bekend om haar blauwe uiterlijk. Hoewel blauw de meest voorkomende kleur is (ook in onze vintage ringen), kunnen saffieren ook voorkomen in kleuren zoals roze, geel en zelfs groen. De diepblauwe variant trekt vaak onze volledige aandacht. En wist je dat deze kleur ook wordt geassocieerd met eigenschappen als wijsheid, trouw en royalty.

Historische betekenis en koninklijke verbindingen van de saffier

Heb je even, want de geschiedenis van de saffier is doordrenkt van betekenis en prestige. Oude beschavingen geloofden dat deze edelsteen kracht en bescherming bood tegen kwaad en negatieve energie. In de middeleeuwen werd de saffier gezien als een symbool van royalty en adel. Beroemd is de verlovingsring met een saffier die koningin Victoria van Groot-Brittannië ontving, een ring die later de inspiratie werd voor vele andere koninklijke sieraden.

Saffier in onze vintage sieraden

De heldere glim en shine van de saffier blijft ons elke keer weer betoveren. Zien we een ring met saffier voorbijkomen, dan graaien we als wilde eksters om deze te bemachtigen. Van kleine vintage ringen tot dikke vette knotsen, saffieren hebben altijd een podium in ons assortiment. Hun heldere en diepe kleur maakt van onze winkel een feestelijke party. Ben jij op zoek naar een vintage sieraad met kleur? Dan kan saffier jouw edelsteen zijn.

Vintage gouden ringen met gekleurde saffieren

Ben jij geboren in September of ben je net als wij gek van veel kleur, bekijk dan snel onze vintage ringen met saffier. Elk stuk is uniek in haar soort en we beloven dat er voor elke vinger een toffe glimmer bestaat. Houd je ook een beetje van mysteries? Want hoe leuk zou het zijn wanneer er een spannend of romantisch verhaal schuilt in jouw ring met saffier.

Vintage ringen met saffier bestel je online

Jazeker bestel je een vintage gouden ring met saffier online, bij ons! We hebben hier ook zoveel bewondering voor alle saffierringen met veel betekenis. Je vindt ze verwerkt in verschillende soorten karaat en designs. Hieronder zie je al wat glinsteren. En vergeet ook niet even te gluren naar al het andere moois. Bijvoorbeeld toffe amethist ringen of gekke bedels.

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd