Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Vintage sieraden tot 200,- zie je hier Altijd gratis verzending op alle bestellingen

HOUSE OF MAYANA X ALWERO: Limited Edition waitscoats van 100% schapenwol. Bekijk hier alle kleuren

Winkelwagen 0

Geen producten meer beschikbaar

Opmerking toevoegen
Subtotaal
Verzending, belastingen en kortingscodes worden berekend bij het afrekenen

Zo maak je een perfecte ring party

#ringparty is een trend op Instagram en daar zijn wij blij mee. Tegenwoordig is een klein minimalistisch ringetje niet voldoende om de show mee te stelen, maar zie je de meest uiteenlopende ringcombinaties aan de vingers. Hoe meer ringen hoe beter.

Leg een goede ringparty basis

Meer ringen wil niet zeggen dat ze allemaal even groot en kleurrijk moeten zijn. Het is belangrijk dat we hier een goede balans in vinden. Begin daarom met een rustige ring in één kleur. Deze zijn er in verschillende varianten.

Experimenteer bijvoorbeeld met verschillende varianten. Hierdoor zorg je ervoor dat je ringparty er niet rommelig uit komt te zien.

Voeg een kleurtje toe

Heb je een feestje op de planning staan? Kijk dan ook naar je outfit en pas hierop jouw ringparty aan. Voeg bijvoorbeeld een bijpassende opvallende edelsteenring toe. En wil je iets minder opvallen dan zijn er ook edelsteenringen met een rustigere kleur, zoals een maansteenring.

Maak je party af

Je party is helemaal af met een extra ring in dezelfde kleur als nummer 1 of 2. Zorg er wel voor dat wanneer je kiest voor een kleur, de ring wel een kleiner formaat heeft. Balans is hierin het codewoord.

The party is on!

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd