Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Vintage sieraden tot 200,- zie je hier Altijd gratis verzending op alle bestellingen

HOUSE OF MAYANA X ALWERO: Limited Edition waitscoats van 100% schapenwol. Bekijk hier alle kleuren

Winkelwagen 0

Geen producten meer beschikbaar

Opmerking toevoegen
Subtotaal
Verzending, belastingen en kortingscodes worden berekend bij het afrekenen

Vintage Valentijnsdag 2023

Valentijn commercieel?

Commercieel? Volgens verschillende bronnen gaat het verhaal toch al een heel eind terug. Wij nemen je mee naar de 3e eeuw na Christus.

In Rome leefde toen een priester genaamd Valentinus. Hij stond bekend om de goede daden die hij deed voor zieken, ouderen en armen.

Valentinus genas de blinde pleegdochter van Asterius, stadhouder van Rome. Asterius was hem hier zo dankbaar voor dat hij zich bekeerde tot het christendom en direct alle christelijke gevangenen vrij liet. Voor keizer Claudius II was dit genoeg reden om op 14 februari 270 Valentinus te laten onthoofden. Sommige bronnen zeggen dat Valentinus werd onthoofd omdat hij in het geheim jonge stellen liet trouwen, iets dat de keizer streng had verboden.En dit laatste geloven wij natuurlijk graag. Wat is er mooier dan een (verboden) liefde bezegelen!

Vintage sieraad voor Valentijn

Verras jouw liefde met een passende edelsteen of een alleszeggende bedel. Als je het leuk vindt kunnen we hierin altijd met je meedenken. Stuur dan een mail naar info@houseofmayana.nl

 

Valentijncadeau tips 2023

 

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd