Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Vintage sieraden tot 200,- zie je hier Altijd gratis verzending op alle bestellingen

HOUSE OF MAYANA X ALWERO: Limited Edition waitscoats van 100% schapenwol. Bekijk hier alle kleuren

Winkelwagen 0

Geen producten meer beschikbaar

Opmerking toevoegen
Subtotaal
Verzending, belastingen en kortingscodes worden berekend bij het afrekenen

Vintage gouden ringen; een duurzame keuze

Vintage gouden ringen zijn duurzaam

Toet toet! Daar komt ze aangereden. Met vlinders in mijn buik stap ik in en zie achter het stuur een mega grote smile. De dagen dat we op inkoop mogen zijn het allerleukste.  We komen op de leukste plekken om vintage gouden ringen te bekijken die we toe willen voegen aan ons assortiment.

Welke vangst zal het vandaag worden? Grote amethisten in een gouden ring of een ring met opaal en diamant. De gedachte aan een bak vol vintage ringen met edelstenen is om te smullen. En waarom deze mooie parels een ook nog de beste keuze is, lees je hieronder.

Vintage ringen zijn duurzaam

Vintage gouden ringen zijn gemaakt van waardevolle natuurlijke materialen als goud en edelstenen. Daarnaast zitten ze vol oude verhalen van vorige eigenaars en hoppen ze van hand naar hand. En als je goed naar vintage ringen kijkt, ontdek je prachtige details van handgemaakte technieken, die je bij massaproductie niet tegenkomt.  
 

Vintage ringen blijven altijd mooi

Echte vintage glimmers koop je niet zomaar. Naarmate een bijzondere ring om je vinger hangt, wordt het een stukje van jezelf. Een vintage gouden ring draag je met trots en gaat je leven lang mee. Goud verkleurd namelijk niet en af en toe een oppoetsbeurtje laat jouw kleurige knots direct weer shinen.

Vintage ringen hebben een verhaal

Sommige mensen hebben de gave om de energie van een vintage gouden ring te voelen. Dat is ook niet gek, want vintage ringen hebben een stukje rijke geschiedenis. Welke verhaal zou erachter schuilen? Een rijke dame die een ring van haar man kreeg of een avontuurlijke vrouw die de wereld over reisde. Een ding weten we wel, elk verhaal maakt een vintage gouden ring extra bijzonder. 

Ben jij ook op zoek naar een bijzondere vintage gouden ring? Bekijk dan hier al onze beschikbare ringen.

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd