Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Vintage sieraden tot 200,- zie je hier Altijd gratis verzending op alle bestellingen

HOUSE OF MAYANA X ALWERO: Limited Edition waitscoats van 100% schapenwol. Bekijk hier alle kleuren

Winkelwagen 0

Geen producten meer beschikbaar

Opmerking toevoegen
Subtotaal
Verzending, belastingen en kortingscodes worden berekend bij het afrekenen

Robijn; geboortesteen juli

Ringen met robijn

Op warme zomerdagen in juli komen we vaak samen aan het einde van de middag. Meestal op een van onze favoriete stranden; cala Nova. Wij met een berg tapas en gekoelde drankjes en de kinderen spelend in het Baywatch huisje. Urenlang kunnen we hier zitten tot de dieprode zon steeds verder de zee in zakt. Deze ondergaande zon doet ons denken aan onze eigen ringen met rode robijnen. 

Robijn; koning der edelstenen

Robijnen worden ook wel “de koning der edelstenen” genoemd.Deze magische steen bezit vele krachtige eigenschappen. Het laat je de paden naar geluk te bewandelen en plezier beleven in de dingen die je doet. En dat is nog lang niet alles. De robijn heeft nog veel meer in zich.

 

De eigenschappen van Robijn

Wie is niet op zoek naar geluk of heeft het wellicht al gevonden? Robijn is de aangewezen steen om hier dichtbij te komen. Het geeft moed, geeft kracht en het maakt je doelbewust. Daarnaast kan het je een goede oppepper geven in de slaapkamer. Het maakt namelijk liefde gepassioneerder en geeft je een positieve mindset.

 

Robijn is de geboortesteen van de maand juli

Ben jij jarig in de maand juli? Dan heb je dubbel geluk. We vergeleken de dieprode edelsteen als met de ondergaande zomerzon. En dat is ook niet gek, want robijn is de geboortesteen van de maand juli. Grote kans dat jij als zomerkind een extra sterke band hebt met robijn edelstenen. Dit betekent geen exclusiviteit; robijnen zijn natuurlijk gewoon hartstikke mooi én te dragen door iedereen die wordt aangetrokken door robijn.

Vind jij robijn ook zo’n bijzondere edelsteen? Ontdek dan hier alle vintage en vintage-look ringen met robijnen. 

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd