Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Vintage sieraden tot 200,- zie je hier Altijd gratis verzending op alle bestellingen

HOUSE OF MAYANA X ALWERO: Limited Edition waitscoats van 100% schapenwol. Bekijk hier alle kleuren

Winkelwagen 0

Geen producten meer beschikbaar

Opmerking toevoegen
Subtotaal
Verzending, belastingen en kortingscodes worden berekend bij het afrekenen

Opaal. De geboortesteen van oktober

Wauw, wat kan een opaal een enorme diepte hebben! Door het kleurrijke regenboog effect als er licht op valt geeft ze gelijk een magisch gevoel.

De werking van Opaal

Opaal is een beschermende en activerende steen. Ze maakt vrolijk, optimistisch, levenslustig, spontaan, origineel, creatief en stimuleert een interesse in kunst en waardering voor mooie dingen. De opaal heeft sterke connectie met liefde en passie. Ze laat je extra genieten van seksualiteit, maakt trouw en loyaal. 

Hoe herken je een opaal?

Meestal heeft de opaal één kleur maar altijd met een diepe, geheimzinnige gloed. Zo kun je veel kleuren in de steen terug vinden zoals roze, blauw, aqua, groen of geel. 

Het koele van de witte opaal vinden wij helemaal te gek in combinatie met de warmte van goud. Daardoor past deze combinatie super bij verschillende huidtypen. 

Waar komt de opaal vandaan? 

De opaal werd voor het eerst ontdekt in Australië. Eind 19e eeuw. kort geleden toch? Natuurlijk zat deze glimmer al honderden jaren te wachten onder de grond tot ze ontdekt werd. En dat werd ze! Ze werd een geliefde steen bij vele koninklijke families, vooral in Europa en Afrika. De steen was bijvoorbeeld de favoriete steen van Koningin Victoria. Ook waren de stenen populair bij grote namen zoals Cleopatra en Marc Anthony. Zelfs Napoleon heeft zijn Josephine een prachtige opaal gegeven. De steen werd beschreven als de koningin van edelstenen.

Word jij nu ook helemaal betoverd door de opaal? Bekijk dan hier onze ringen met opaal.

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd