Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Vintage sieraden tot 200,- zie je hier Altijd gratis verzending op alle bestellingen

HOUSE OF MAYANA X ALWERO: Limited Edition waitscoats van 100% schapenwol. Bekijk hier alle kleuren

Winkelwagen 0

Geen producten meer beschikbaar

Opmerking toevoegen
Subtotaal
Verzending, belastingen en kortingscodes worden berekend bij het afrekenen

Iets bijzonders voor Valentijn? Hier vind je het

Valentijn staat bekend om het vieren van de liefde en daar staan wij 100% achter. Dit gaat niet alleen om je geliefde, maar dit kan ook je moeder, vriendin, oma of wie dan ook waar je om geeft zijn. En als je om iemand geeft, dan hoort hier iets speciaals bij natuurlijk. We hebben de leukste Valentijncadeaus voor je op een rijtje gezet.

Vintage-look ring met edelsteen

Wie houdt er nou niet van een persoonlijke ring met betekenis. Elk soort edelsteen heeft zijn eigen werking en betekenis en ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Alle ringen met vintage-look zijn ook nog eens perfect om met elkaar te combineren. Een ideaal cadeau om te geven.

Een hanger voor aan een ketting

Bij ons kies je alles los. Zo ook alle ketting hangers. En wat past er beter bij Valentijnsdag dan dit hart hangertje. Het is klein, maar oh zo fijn en het past bij alle andere kettingen. Combineer het hartje bijvoorbeeld met de fish pendant voor een totale layering.

Ear charms in zilver of gouden kleur

We hebben vele verschillende ear charms die je zo om je eigen ringetje kan hangen. Het leuke hiervan is dat je eindeloos kan variëren met verschillende ringetjes, hangers en studs. Alle ringetjes zijn ook los verkrijgbaar wanneer je een totale set voor Valentijnsdag wilt geven.

Met alle bovengenoemde Valentijns cadeau ideeën kan het niet meer misgaan. Succes!

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd