Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Vintage sieraden tot 200,- zie je hier Altijd gratis verzending op alle bestellingen

HOUSE OF MAYANA X ALWERO: Limited Edition waitscoats van 100% schapenwol. Bekijk hier alle kleuren

Winkelwagen 0

Geen producten meer beschikbaar

Opmerking toevoegen
Subtotaal
Verzending, belastingen en kortingscodes worden berekend bij het afrekenen

Het diamanten geheim van Willem Alexander

De Oranjes weten wel raad met edelstenen. Wie goed kijkt ziet dat de kroon van de koning vol zit met edelstenen. Niet alleen prachtig. Ook mega krachtig.

Diamant; symbool voor zuiverheid

De diamant staat symbool voor zuiverheid en zou toegang geven tot Goddelijke Energieën. Daarom zitten kronen van koningen en koninginnen door de jaren heen altijd al vol diamanten. Want in de buurt van je hersenen, vooral op het voorhoofd geven ze innerlijk zicht en intuïtieve verbondenheid met de hogere domeinen.

Bijzonder toch? 

Diamanten zijn super sterk

De diamant is niet alleen bijzonder om haar spirituele kracht. Ze is ook letterlijk super sterk. Daarom werden diamanten bij aanvang alleen gebruikt om andere edelstenen te slijpen en te polijsten. Diamanten zijn zeldzaam. De eerste diamanten komen uit India, later werden ze ook gevonden in andere landen.

Diamanten en edelstenen 

In Nederland werden de eerste diamanten gebruikt rond de 5e en 6e eeuw. Wie een diamant koopt belegt gelijk in de toekomst. Na vijf jaar zul je al een prijsstijging zien, maar wanneer je de diamant bijvoorbeeld twintig jaar in bezit houdt zal de stijging aanzienlijk hoger zijn. Het rendement op een diamant kan ongeveer 15% per jaar zijn.

Wij vinden de diamant extra tof in combinatie met een mooie edel- of kleursteen. Dan komt de heldere, krachtige steen nog beter tot haar recht. 

Repareren vintage ringen 

Sommige sieraden hebben nog een kleine reparatie nodig. De ringen zijn niet altijd even mooi rond meer of de edelsteen kan nog beter vastgezet. Kleine reparaties voeren wij zelf uit, als er grote dingen moeten gebeuren of de maat moet gewijzigd, schakelen wij een goudsmid in.

De vormen van een diamant 

Een diamant kan op verschillende manieren worden geslepen. De meest voorkomende vorm is de briljant. De briljant herken je aan de ronde vorm. Maar daarnaast bestaan er nog veel andere vormen zoals de Emerald, Peer en de Princess. 

 

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd