Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Vintage sieraden tot 200,- zie je hier Altijd gratis verzending op alle bestellingen

HOUSE OF MAYANA X ALWERO: Limited Edition waitscoats van 100% schapenwol. Bekijk hier alle kleuren

Winkelwagen 0

Geen producten meer beschikbaar

Opmerking toevoegen
Subtotaal
Verzending, belastingen en kortingscodes worden berekend bij het afrekenen

Geboortesteen van november: Citrien & topaas

Geboortemaand november heeft geluk

Waarom november een geluksvogel is? Deze maand heeft twee geboortestenen! Citrien en Topaas. Topaas kan verschillende kleuren hebben, van wit, geel, blauw. Maar ook in oranje of violet kan je de topaas vinden. Deze kleuren zijn te beinvloeden. Door ze bijvoorbeeld te verhitten of ze bloot te stellen aan straling. Bijzonder he? Ze zijn zo helder glinsterend, waar iedere ekster van houdt. 

Citrien is wat minder een kameleon. Deze is vaak geel van kleur en kan neigen naar bruin of naar groen. Welke krachtige eigenschappen Citrien en Topaas met zich mee brengen? Dat ga ik je vertellen. 

De werking van citrien

Als edelstenen goed worden verzorgd en gereinigd kunnen ze hele krachtige helpers zijn bij allerlei emoties en kwalen. Zo is de citrien een zonnige, verwarmende steen. De steen bevordert zelfvertrouwen, zelfrespect, individualiteit, extraversie en stimuleert zelfverwezenlijking. Maar er is meer! Het geeft energie, levensvreugde en moed en helpt zo depressies, angsten en fobieën en zelfdestructief gedrag te overwinnen. Wij vinden dat de steen prachtig kleurt in goud. De natuurlijke, warme tinten versterken elkaar en staan zowel mooi bij een lichte als een donkere huid.

De werking van Topaas

Net als de citrien edelsteen is topaas ook een zonnige steen. Topaas stimuleert je geestelijke en spirituele groei. Zit je even in de knoei, dan helpt deze steen je het juiste pad weer te volgen. Dit door meer in jezelf te kunnen geloven en afgaan op je eigen wijsheid. Daarnaast helpt het je je genoemde doelen te bereiken omdat je je meer openstelt, eerlijker bent en meer vreugde in je leven ervaart. Het gevolg hiervan is; meer balans.

Topaas geeft je ook fysieke voordelen. Het werkt in in de spijsvertering en stofwisseling en brengt dit in evenwicht. Daarnaast kan het je zenuwen versterken. 

Maakt topaas je creatiever?

Heb je nieuwe ideeën nodig? Draag dan een topaas! Deze geeft inzichten en werkt op positief op jouw creativiteit. Topaas beschermt tegen zwarte magie en laat zien dat liefde de verbindende kracht is in het universum. Tegelijkertijd maakt het pragmatisch en rationeel. Het helpt om te focussen en concentreren. Het verlicht steen en geeft kracht aan mensen die veel twijfelen en lastig knopen doorhakken.

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd