Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Vintage sieraden tot 200,- zie je hier Altijd gratis verzending op alle bestellingen

HOUSE OF MAYANA X ALWERO: Limited Edition waitscoats van 100% schapenwol. Bekijk hier alle kleuren

Winkelwagen 0

Geen producten meer beschikbaar

Opmerking toevoegen
Subtotaal
Verzending, belastingen en kortingscodes worden berekend bij het afrekenen

Dikke krachtpatsers die edelstenen!

Krachtpatsers van een edelstenen

Als kind had ik vaak hoofdpijn. Mijn ouders waren redelijk ten einde raad. Tot ze hoorden over de werking van edelstenen. Ze sleurden me mee naar de “De Krater” in Oldeberkoop waar ze de kracht van edelstenen goed kennen. Na een test werd het een Amethist, een prachtige paarse glimmer met een draadje eraan voor om mijn nek. Er was alleen één probleem... Hij moest ónder mijn t-shirt in plaats van erover! Ondenkbaar. Deze knots moest pronken.  

De werking van edelstenen

Toen had ik helaas weinig in te brengen. Nu, jaren later weet ik dat je én kan pronken én de kracht van edelstenen kan inzetten. Bij House of Mayana selecteren we zorgvuldig op het type edelsteen. We kijken niet alleen naar wat we mooi vinden maar ook welke geneeskracht of versterkende werking de steen heeft. Zo helpt Agaat bijvoorbeeld bij aarden en verbinden. Het staat voor rust en spirituele groei. Amethist weten jullie inmiddels al, kan goed werken tegen hoofdpijn en spanning. Het werkt ook goed tegen malende gedachten én neemt nachtmerries weg als je een steen onder je kussen legt. Bergkristal heeft weinig te verbergen 😉. Wat je ziet is eigenlijk ook wat deze steen doet. De helderheid die zijn uiterlijk meebrengt zie je ook terug in de werking. Heeft een reinigende kracht op de chakra's en aura en brengt balans en energie in lijf en geest.  

Welke edelsteen past bij mij?

Nu hoor ik je denken, ik kan ze allemaal wel gebruiken! Wij weten inmiddels dat om elke vinger een ring prima kan. Ben je nou toch meer van minimalistisch? Dan kan jij je natuurlijk vooraf inlezen of ons om advies vragen. Zo kunnen we meedenken in welke steen bij jou past. Op basis van je geboortedatum maar je kan ook aangeven wat je zou willen ontwikkelen of waar je wel wat kracht bij kan gebruiken. En soms is het ook gewoon voelen en ervaren.

Vintage ringen die je betoveren

Dat zien wij regelmatig bij onze passessies. Dat iemand haar oog op een ander exemplaar had laten vallen dan de daadwerkelijke keuze. “Deze voelt goed” of “deze voelt gelijk als van mij” horen we vaak. Dus misschien weet je diep van binnen heel goed welke steen of combinatie jou op dat moment kracht kan geven. Zie jij zo'n passessie ook wel zitten? Neem dan contact met ons op en dan nemen wij jou graag mee in de mogelijkheden!  

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd